Faskia käsittely

Faskia on koko kehoa ja kaikkia elimiä ympäröivä sidekudoskalvo. Kun lihaskalvot liukuu toisiaan vasten tunnet olosi vetreäksi, mutta esim. liikkumattomuus voi kiristää kalvoja niin, että liukuminen estyy ja kiristynyt faskia tuo mukanaan monenlaisia vaivoja. Faskiarautakäsittely rikkoo kiinnikkeitä ja edistää kudoksen paranemista. Se sopii liikkuvuuden palauttamiseen ja lisäämiseen.

Lahjakortit alkaen 25.00€

Hieronta voi kestää puolesta tunnista kahteen tuntiin, se voi olla rentouttavaa tai lihaksia aktivoivaa. Liikuntasuorituksesta voi tulla palautumaan kuumakivi-, faskiarauta- tai Hypervolt-hoidossa. Sinulle sopivana aikana, myös ilta- ja viikonloppuaikoja.

Soita ja osta

HYPERVOLT

Hypervolt

Kemissä hierontapalveluihini kuuluu myös Hypervolt hoito. Tämä on myös mahdollista yhdistää lahjakorttiin. Hypervolt on lihashuoltovasara, jota voidaan käyttää hieronnassa apuna esim. pehmentämään kipeytyneitä ja jäykkiä lihaksia, tai helpottamaan kipua.

Uudet toimitilat Kemissä

Vuoden 2023 alusta saakka toimin uusissa toimitiloissa Kemin kuntokeskus Liikun yhteydessä. Pysäköinti on kätevästi heti rakennuksen ulkopuolella. Osoite on Lapintie 1, tule katsomaan toimitilani!

LAHJAKORTIT

65€
90MIN

Kuumakivihieronta

Puoli vuotta voimassaolevat hieronta- ja lihashuoltolahjakortit ovat nyt saatavilla. Lahjakortilla voit saapua Kemissä, osoitteessa Lapintie 1 sijaitsevalle toimitilalleni ja valita haluamasi palvelun valikoimasta

Varaa aika